සිංහල සිනමාවේ ඉන්දියානු අනුකරණය තුළින් ගම්‍ය වන සමාජ සංස්කෘතික ගතිකයන්ගේ දෘෂ්ටිවාදය - Lokumannage, Amila (Department of Mass Communication, University of Kelaniya, 2024)
Ideology of Socio-Cultural Dynamics Implicit in Indian Imitation of Sinhala Cinema
Keywords: Sinhala Cinema; Indian imitation; Socio-Cultural Dynamics