1911-1949 චීන ජනරජ සාහිත්‍ය එකතුව: අංකිතකරණ අත්දැකීම් - Gamage, Ruwan; Meng, Z.; Fei, Y. (Sri Lanka Library Association, 2008)
වර්‍ශ 1911-1949 කාලය අතරතුර චීනයේ ප්‍රකාශයට පත් වූ පොත් පත් හැඳින්වෙන්නේ චීන ජනරජ එකතුව නමිනි. එහි තෝරාගත් කොටසක් අංකිතකරණයට (Digitize) බඳුන්කරන ලද ...
Keywords: CADAL; චීන ජනරජ එකතුව; 1911-1949 එකතුව; අංකිත සංරක්ෂණය