ළුලදායි ඉගෙනුම් - ඉගැන්වීම් වතාවරණයක් සඳහා ජ්‍යෙෂ්ඨ ද්වීතියික ශ්‍රේණිවල සිසුන්ගේ ගැටලුමය චර්යා කළමණාකරණයේදි ගුරුවරුන් විසින් භාවිතා කරනු ලබන ක්‍රම ශිල්ප පිළිබඳ අධ්‍යයනයක් - සෙනරත්, ඩී.සී.පී. (My University, 2012)
ආධුනික හෝ පළපුරුදු ගුරුභවතුනට තම වෘත්තියේදී මුහුණපෑමට සිදුවන වෙහෙසකාරී කටයුත්තක් ලෙස සිසුන්ගේ ගැටලුමය චර්යා කළමනාකරණය හැදින්විය හැකිය. මෙම අධ්‍යයනයේදී ......