පාසලේ කාලය කළමනාකරණය සඳහා යොදා ගන්නා උපාය මාර්ග - ද සිල්වා, ජී. එස්. එච්. (My University, 2007)
කළමනාකරණ ක්‍රියාවලියේදී ආයතනයක් සතු සම්පත් අතර ප්‍රමුඛස්ථානයක් ගන්නා සම්පතක් වශයෙන් කාලය හැඳින්විය හැකි ය. වර්තමාන කාර්යබහුල වූ සංකීර්ණ සමාජය තුළ "කාලය"ට ඇත්තේ ඉහළ ප්‍රමුඛතාවකි. අධ්‍යාපන පද්ධතිය ගත් කළ කාලය ඉතා වැදගත් සම්පතකි. නිරන්තර්ව වැයවන මෙකී සම්පත සැමවිටම වෙනස් වන ප්‍රවණතාවකින් යුක්ත වන හෙයින් පාසලේ දෛනික කටයුතු සංවිධානය කිරීමේ දී මේ ගැන දැඩි අවධානයක් යොමුකළ යුතු ය. මේ නිසා පාසලේ කාලය කළමනාකරණය සඳහා යොදාගන්නා උපාය මාර්ග ...