පවුල් පරිසරය ආශ්‍රිත සාධක ජ්‍යෙෂ්ඨ ද්වීතියික පාසල් සිසුන්ගේ අධ්‍යාපන සාධනයට බලපාන ආකාරය පිළිබඳ අධ්‍යයනයක් - රණතුංග, ආර්.ආර්. (My University, 2013)
නුතන සමාජ වෙනස්කම් අනුව වෙනස් වූ පවුල් පරිසරය හා සාධන අතර පවත්නා සම්බන්ධතාව පරික්ෂා කිරීම අධ්‍යයන පරමාර්ථය විය. සිසුන්ගේ පවුල් පරිසරය ආශ්‍රිත සාධක විමසා බැලීම, අධ්‍යාපන සාධන පරීකෂා කිරීම, පවුල පරිසරය හා සාධනය අතර පවත්නා සම්බන්ධතාව ...