සේවා වියුක්තියට පිළියමක් ලෙස ස්ථාපිත කර ඇති ජාතික ආධුනිකත්ව හා කාර්මික පුහුණු කිරිමේ අධිකාරියේ(NAITA) ආධුනිකයන්ට ලබා දෙන වෘත්තීය පුහුණුවේ අදාළත්වය පිළිබඳ විමසීමක් - ලලිතා, ඩබ්ලිව්.කේ. (My University, 2015)
සේවා වියුක්තියට පිළියමක් ලෙස ස්ථාපිත කර ඇති ජාතික ආධුනිකත්ව හා කාර්මික පුහුණු කිරීමේ අධිකාරියේ ආධුනිකයන්ට ලබා දෙන වෘත්තීය පුහුණුවේ අදාළත්වය යන මාතෘකාව ඔස්සේ පරියේෂණය මෙහෙයවන ලද වත්මන් ....