විශ්වවිද්‍යාල පශ්චාත් උපාධි අධ්‍යාපන ඩිප්ලෝමා වැඩසටහන්වල ප්‍රායෝගික ඉගැන්විම් ක්‍රියාවලිය පිළිබඳ තුලනාත්මක අධ්‍යයනයක්. - වීරකෝන්, ඩබ්ලිව්.ඇම්.එස්. (My University, 2015)
ඉගැන්වීම් පුහුණුව ගුරු අධ්‍යාපන වැඩසටහන්වල මුලික සහ ඉතා වැදගත් සංරචකයක් වශයෙන් හදුනාගන්නා අතර, එය ආධුනික ගුරුවරුන්ගේ වෘත්තීය සංවර්ධනයේ කේන්ද්‍රස්ථානය වශයෙන් සලකනු ලැබේ. මෙම අධ්‍යාපනය විශ්වවිද්‍යාල පශ්චාත් උපාධි අධ්‍යාපන ඩිප්ලෝමා වැඩසටහන්වල ප්‍රායෝගික ඉගැන්වීම් ක්‍රියාවලිය පිළිබඳ තුලනාත්මක අධ්‍යයනයක් වන අතර ...